Laptop kopen? Breedste aanbod laptops online bestellen | Laptop Plus BV
038 386 1050
Contact

ESET Multi-Device Security Pack 3-Devices 1 jaar

ESET Multi-Device Security Pack 3-Devices 1 jaar

Ontvang direct een e-mail als ESET Multi-Device Security Pack 3-Devices 1 jaar goedkoper wordt dan € 45,79 of in de weekaanbieding wordt opgenomen. U krijgt slechts 1 notificatie per inschrijving. Bekijk hier alle eigenschappen en specificaties.

 

ESET

ESET Multi-Device Security


Op zoek naar een alles-in-één pakket voor computers en smartphones? Dit is de juiste oplossing voor u - bescherm nu meer apparaten voor minder!

Beveilig al uw apparaten
Verdeel de beveiliging op 3 of 5 PC's, Macs en smartphones of tablets. Een apparaat vervangen? Voeg de licentie toe aan het nieuwe apparaat.

Eenvoudig beheer
Geen gedoe meer met het bijhouden van uw licenties. Alle computers en mobiele platformen beveiligd met één licentie.

Altijd de nieuwste beveiliging
U kunt altijd gratis upgraden naar de nieuwste versies van de producten. Op deze manier blijft u altijd het beste beveiligd.

Internet Beveiliging
Beschermt uw online ervaring op computers of smartphones met de nieuwste antivirus technologie, persoonlijke firewall en anti-phishing.

Anti-diefstal
Behoud controle op afstand over uw vermiste toestel. Volg de positie met GPS, kijk door de webcam of stuur een bericht naar het bureaublad.

Ouderlijk toezicht
Voorkomt dat kinderen worden blootgesteld aan ongewenste websites op computers. Blokkeert toegang op categorie of leeftijdsgroep.

 

AanbiedingBewarenDit product vergelijkenPrijsalertFAQ
Of bel: 038 386 1050
Uw mening telt
Onze huidige waardering:
9.3
E-mail voordeel
Ontvang als eerste via e-mail onze nieuwste aanbiedingen