Laptop kopen? Persoonlijke laptops samenstellen & online bestellen | Laptop Plus BV
038 386 1050
Contact

Zakelijke voordelen


Laptop Plus BV bedient sinds 2003 al jaarlijks tientallen tot honderden zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten bieden wij u enkele unieke mogelijkheden, om ervoor te zorgen dat u als zakelijke klant kunt doen wat u moet doen en weinig tot geen omkijken hoeft te hebben naar IT-Hardware die bij u wordt aangeleverd.

Bent u een zakelijke gebruiker en heeft u een specifieke zakelijke vraag? Mail uw verzoek naar zakelijk@laptopplus.nl.

De voordelen voor zakelijke klanten zijn onder andere:
 

Maatwerk oplossingen


Wij kunnen uw IT-Hardware geconfigureerd afleveren, dit houdt in dat we samen een lijst van wensen en eisen maken, welke wij omturnen in een checklist die bij elke levering aan u wordt gehanteerd. Uw hardware wordt dus volledig volgens uw wensen en eisen pre-installed afgeleverd, makkelijker kan u het niet krijgen.
 

Afwijkende samenstelling


Wij leveren u ons gehele assortiment, maar wij kunnen u als zakelijke klant ook afwijkende samenstellingen leveren, zoekt u iets bijzonders, dan regelen wij dat graag voor u.
 

Afwijkend assortiment


Voor zakelijke klanten hanteren wij een afwijkend assortiment, u kan bij ons alle producten, parts en componenten die binnen de IT-Hardware vallen aanschaffen, ook al bieden wij dit niet standaard aan op onze webshop.
 

Zakelijke korting


Zakelijke klanten genieten bij ons 2 soorten korting, te weten volumekorting en kwantumkorting.

 

Service met een glimlach


Wij zijn al sinds de oprichting gedreven door service, zakelijke (en ook particuliere) klanten bieden wij service met een glimlach, wij gaan verder voor u, wij staan voor u klaar en wij zorgen ervoor dat u wordt ontzorgt waar wij kunnen
 

Zakelijke klant worden? Registreer nu uw bedrijf en meldt u zich aan voor het zakelijke aanbod van ons door een e-mail te sturen naar zakelijk@laptopplus.nl.

Of bel: 038 386 1050
Uw mening telt
Onze huidige waardering:
9.3
E-mail voordeel
Ontvang als eerste via e-mail onze nieuwste aanbiedingen
Laptop Plus BV Industrieweg 3F, 8263 AA, Kampen, Netherlands https://www.laptopplus.nl/img/layout/logo.png 038 386 1050