Laptop kopen? Persoonlijke laptops samenstellen & online bestellen | Laptop Plus BV
038 386 1050
Contact

Uitpakgarantie

Wat houdt dat in? 24-uurs uitpakgarantie?

U heeft het wellicht al wel eens meegemaakt, u besteld iets via internet, pakt het pakket uit en gaat ermee aan de slag en probeert het apparaat of de producten.

Na een korte tijd testen komt u tot de constatering dat het niet is, wat u ervan verwacht had en vraagt u een retourzending aan voor de geleverde producten.

Uw aanvraag wordt in behandeling genomen, u krijgt een retouradres toegezonden en stuurt het product op.

Nadat het product ontvangen is krijgt u de melding dat het niet in de originele verpakking of geopend teruggestuurt is, waardoor het product niet meer retour genomen kan worden, of dat ze tegen een geringe vergoeding alsnog de retour willen accepteren.

Bij ons heeft u 24 uur lang, na ontvangst, de tijd uw geleverde product te proberen en te testen, mocht het niet aan uw verwachtingen voldoen, nemen we het gewoon, zonder verdere verplichtingen retour en storten we desgewenst binnen 14 dagen na ontvangst uw aankoopbedrag aan u retour, dat noemen wij pas service.

Kanttekening, deze service geldt niet voor maatwerk en digitaal geleverde diensten (zoals software licentiecodes, omdat niet traceerbaar is of codes reeds gebruikt zijn).

Of bel: 038 386 1050
Uw mening telt
Onze huidige waardering:
9.3
E-mail voordeel
Ontvang als eerste via e-mail onze nieuwste aanbiedingen
Laptop Plus BV Industrieweg 3F, 8263 AA, Kampen, Netherlands https://www.laptopplus.nl/img/layout/logo.png 038 386 1050