Laptop kopen? Persoonlijke laptops samenstellen & online bestellen | Laptop Plus BV
038 386 1050
Contact

Wat is SKIKK?

 

 

Wat is SKIKK?

Skikk is uniek, skikk is de noorse vertaling van Custom. Skikk laptops zijn anders, uniek, maar vooral maatwerk. Elke basis laptop is aanpasbaar en omdat u zelf kan bepalen hoe u de laptop wenst te ontvangen, kan u altijd de perfecte laptop in huis, of op de zaak hebben.

 

Waarom is SKIKK anders?

 

SKIKK is anders waarom ? omdat wij ons richten op de wensen van de gebruiker, wij verkopen niet alleen wij denken ook met u mee.
heeft u bijvoorbeeld geen kennis van de huidige hardware, maar heeft uw notebook bepaalde eisen nodig? Dan kijken wij samen met u mee wat het beste bij u past, wij besteden dus echt tijd in uw product.
heeft u speciale wensen dan kijken wij altijd om die te realiseren in uw cutom build.

 

Voor wie is SKIKK bedoelt?

 

SKIKK is voor iedereen mogelijk, of je nu alleen een notebook zoekt voor het internetten of voor grafische design SKIKK heeft voor ieder gebruiker een model.
Nu zal niet iedereen hier even gemakkelijk een keuze in kunnen maken. Daarom hebben wij al in onze shop een uitstekende samenstelling gemaakt voor de meest voorkomende gebruik toepassingen: Student, Zakelijk, Gaming, 3D en Opmaak.
In iedere categorie kunt u dan de laptop kiezen welke het beste aan uw wensen voldoet. Natuurlijk kunt u ook DAN nog aanpassingen doen in het door ons samengestelde model.

 

Wat houd componenten in?

 

Heel simpel, Normaliter kunt u alleen kiezen uit de opties die de laptop fabrikant u biedt. Het grote verschil bij een Skikk laptop is dat u zelf bepaalt wat voor laptop u door ons laat samenstellen met de door u gekozen componenten. U kunt zelfs kiezen voor een bepaald merk van de componenten of de hoeveelheid hiervan.
het is zelfs mogelijk om eigen componenten die u zelf heeft te gebruiken, of wellicht van u oude notebook over heeft.

 

Levertijd van SKIKK?

 

Wij proberen altijd de geconfigureerde notebook zo snel mogelijk te leveren, momenteel leveren wij binnen 1 werk week al u notebook na keuzen aan u.
mochten wij het niet kunnen halen door welke reden dan ook dan nemen wij altijd contact met u op om dit te melden, mocht het zijn dat een onderdeel niet meer leverbaar is dan zullen wij een alternatief aanbieden u hoeft er dus zelf niet achteraan.

 

Overige informatie.

 

      Waar kan ik SKIKK bestellen ?

 

SKIKK is momenteel alleen nog leverbaar via www.laptopplus.nl

 

      Mag ik zelf de notebook openmaken?

 

Ja de gebruiker mag zelf aanpassingen doen aan de notebook maar dit is geheel op eigen risico, schade die aangebracht wordt door het openmaken kunnen helaas niet onder garantie vervangen worden.

 

      Mag ik de software opnieuw installeren?

 

Ja de gebruiker mag zelf de software installatie verrichten, maar mochten hier problemen door ontstaan zoals bijvoorbeeld bij dual boot, dan kunnen wij hier geen ondersteuning op bieden de gebruiker bepaald wat hij wilt gebruiken.

 

      Wat is de levertijd?
 
 
Normaliter kost het 1 tot 2 weken alvorens wij uw samenstel laptop leveren.
 
      Kan ik de processor later vervangen?
 
 
bij de meeste modellen is het niet mogelijk de processor te vervangen, deze zit namelijk vast op het moederbord, er zijn enkele modellen waar dit wel mogelijk is zoals notebooks met een desktop processor.
 
      Moet ik zelf monteren?
 
 
Nee, de laptop wordt volledig geassembleerd voor u geleverd, u hoeft zelf niets te monteren en/of te bevestigen (eigen toevoegingen naderhand uitgezonderd).
 
      Kan ik Linux installeren op een Skikk?
 
 
Ja, u kunt de meeste linux Distros installeren op de Skikk. (Laptopplus geeft echter geen ondersteuning op linux distros)
 
      Wordt windows geinstalleerd met drivers?
 
 
Als u geen windows licentie meebesteld, maar wel een HDD of een SSD of een M.2 Flashgeheugen installeren wij daar sowieso een werkende versie van Windows 10 Home op met alle drivers voorgeinstalleerd.
 

Met vriendelijke groet,

Het SKIKK Team
SKIKK.EU

T. 038 386 1050
F. 038 332 8070
Kvk: 05077952

Of bel: 038 386 1050
Uw mening telt
Onze huidige waardering:
9.3
E-mail voordeel
Ontvang als eerste via e-mail onze nieuwste aanbiedingen
Laptop Plus BV Industrieweg 3F, 8263 AA, Kampen, Netherlands https://www.laptopplus.nl/img/layout/logo.png 038 386 1050