Laptop kopen? Persoonlijke laptops samenstellen & online bestellen | Laptop Plus BV
038 386 1050
Contact

Onderhoudsbeurt


Een laptop is een gebruiksproduct, wat inhoudt dat het product onderhevig is aan slijtage en devaluatie als gevolg van het dagelijkse gebruik.

Om uw laptop geschikt te houden voor een langer gebruik is het dus verstandig om minimaal 1 x per jaar uw laptop te laten onderhouden door experts.

Wij bieden u een onderhoudsbeurt, welke de volgende werkzaamheden bevat:

- Stof vrij maken; hierbij zullen wij de laptop gedeeltelijk demonteren en alle aanwezige stof op het moederbord, ventilator en koelgaten verwijderen.
- Virus check; via scanning software zullen wij onderzoeken of er op uw laptop malware en/of spyware aanwezig is, en daar waar aanwezig, uiteraard ook verwijderen.
- Driver update; Door middel van geavanceerde software zullen wij ervoor zorgen dat al uw hardware voorzien zal worden van de juiste / meest actuele software aansturing door middel van een driver update
- Stress test; Uw laptop zal gedurdende 2 uur, na uitvoering van de werkzaamheden, worden getest bij maximaal gebruik, hierdoor kunnen eventuele toekomstige problemen tijdig worden geconstateerd
- Binnen 1 dag; u brengt de laptop vandaag en kunt hem morgen weer ophalen, of u stuurt hem op en zodra hij binnen is, zal hij de volgende werkdag weer retour gezonden worden.

Uw laptop ook laten onderhouden om er langer gebruik van te kunnen maken? Gebruik dan het formulier onderaan deze pagina.
 

Of bel: 038 386 1050
Uw mening telt
Onze huidige waardering:
9.3
E-mail voordeel
Ontvang als eerste via e-mail onze nieuwste aanbiedingen
Laptop Plus BV Industrieweg 3F, 8263 AA, Kampen, Netherlands https://www.laptopplus.nl/img/layout/logo.png 038 386 1050