Laptop kopen? Persoonlijke laptops samenstellen & online bestellen | Laptop Plus BV
038 386 1050
Contact

Leveringscondities

Je verzending is vaak gratis, maar soms rekenen we verzendkosten voor het versturen van je bestelling. De kosten hangen af van het product dat je koopt en de bezorg optie. We verzenden alle pakketten via DHL, zodat kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd is.


Hoe snel leveren jullie?
Op werkdagen voor 16.00 besteld betekent de volgende dag (uitgesloten zondagen) in huis, bestellingen geplaatst op vrijdag worden op zaterdag geleverd. Rembours zendingen worden derhalve niet op zaterdagen geleverd, maar zullen op de eerstvolgende maandag worden aangeboden.

ESD producten
worden via e-mail geleverd binnen enkele minuten na een geregistreerde betaling (Betaal dus met iDeal, CreditCard of Paypal om uw licentie direct beschikbaar te hebben)*.

Voor een exacte levertijd kan u het product bestellen, de levertijd zal in de winkelwagen worden getoond.

Bezorgopties
Tijdens het bestellen ziet u meerdere bezorgopties staan, hieronder lichten wij deze graag aan u toe.

Bezorgoptie Bezorgmoment Kosten
 5 Min levertijd Dit product wordt via e-mail geleverd binnen 5 minuten na verwerking betaling Gratis
 Ophalen in de winkel  Je haalt de bestelling bij ons af Gratis
 Standaard Levering Wij versturen uw order, mits de orderwaarde boven € 100,- is aangetekend en verzekerd aan u op. Zie bezorgkosten
 Alleen op zondag afleveren Wij verzoeken DHL het pakket alleen op het door u opgegeven adres af te leveren en dus niet bij buren. Zie bezorgkosten
 Voor 17.00 geleverd De bestelling wordt voor 17:00 geleverd, de dag na verzending, dit betekend dus niet dat u MORGEN al geleverd krijgt, dit hangt af van de levertijd van de door u bestelde producten Zie bezorgkosten

 
Waarom staat er soms bij dat er 1-3 werkdagen levertijd is?
Omdat wij alle bestellingen volledig gebruiksklaar leveren (volledige installatie van o.a. Windows, Open Office, AVG Antivirus en enkele andere software pakketten) is het uit onze ervaring gebleken dat een installatie van een laptop/pc langer duurt dan gebruikelijk. Bij sommige producten heeft u ook een keuze uit het besturingssysteem, deze laptops staan klaar, maar moeten dus eerst volledig worden geinstalleerd alvorens ze worden uitgeleverd.
Concreet houdt dit voor u in dat als de laptop geleverd wordt, deze helemaal gebruiksklaar is en u onmiddelijk aan de slag kunt.
 
Leveren jullie ook buiten Nederland?
Ja, we leveren buiten Nederland, momenteel echter enkel standaard in de Benelux. Voor leveringen buiten de Benelux zijn afwijkende verzendkosten van toepassing. Vraag ons naar de voorwaarden.
 
Bezorgkosten
Bestellingen boven de € 450,- inclusief btw worden gratis bezorgd in zowel Nederland als Belgie. Bij bestellingen beneden de € 450,- inclusief wordt er € 9,95 in rekening gebracht voor verzending, bestellingen tot € 150,- inclusief worden met € 6,95 belast voor transport en verzending.
 
Hoe verzenden jullie?
Wij versturen alle pakketten naar Nederland en Belgie met een waarde hoger dan € 200,- aangetekend en verzekerd via onze huisvervoerder DHL. De minimale verzekerde waarde is € 500,-. Bij orders groter dan € 500,- binnen Nederland zal de verzekerde waarde zoveel mogelijk worden afgestemd op het totale orderbedrag inclusief BTW.

Status bestelling
Na het plaatsen van uw bestelling vindt u bij uw order diverse statussen, hierbij lichten wij de belangrijksten toe:

Status Uitleg
 Wachten op orderverwerking Uw order is nog niet door ons verwerkt, dit houdt in dat er nog een handmatige actie moet worden gedaan om te bepalen of we uw order kunnen verwerken.
 Wachten op ontvangst betaling Wij hebben uw betaling nog niet verwerkt en kunnen nog niet overgaan tot levering.
 Wachten op ontvangst goederen Voor uw order zijn er nog bepaalde zendingen onderweg naar ons toe, zodra deze er zijn zal uw order worden verwerkt.
 Wachten op assemblage & verzending Alle goederen zijn bij ons binnen, er wordt overgegaan tot assemblage en direct opvolgend na het testen zullen we uw order verzenden.

*Bij het niet beschikbaar zijn van voorraad bij vendoren kan levering in hele enkele gevallen langer duren dan enkele minuten.
Of bel: 038 386 1050
Uw mening telt
Onze huidige waardering:
9.3
E-mail voordeel
Ontvang als eerste via e-mail onze nieuwste aanbiedingen
Laptop Plus BV Industrieweg 3F, 8263 AA, Kampen, Netherlands https://www.laptopplus.nl/img/layout/logo.png 038 386 1050