Laptop kopen? Persoonlijke laptops samenstellen & online bestellen | Laptop Plus BV
038 386 1050
Contact

Data backup


Ooit al eens meegemaakt? Uw laptop vertoont kuren en uw laptop wil niet meer opstarten, na controle blijkt uw harde schijf het niet meer te doen en alle gegevens zijn verloren.

Het komt in de praktijk helaas nog regelmatig voor dat er gebruikers zich bij ons melden en waarbij er geconstateerd moet worden dat de datadrager in de laptop (veelal de HDD en/of een SSD) defect is geraakt en niet herstelbaar is tegen normale kosten.

Wij adviseren onze klanten dan ook altijd om met regelmaat een backup te maken van uw data, helaas is dat niet voor iedereen even eenvoudig als het klinkt en bieden wij deze optie ook voor onze klanten aan om uw te helpen de databackup te creeren en tegen betaling te bewaren.

U kan uw data op diverse manieren veilig stellen, bijvoorbeeld:

- Externe schijf - Sluit een externe schijf aan op uw laptop met een USB aansluiting en laat Windows een backup draaien, of gebruik andere backup software
- Cloud - Bewaar uw gegevens in de cloud, u kan er dan altijd bij en bij problemen met uw hardware, is de data veilig, denk hierbij aan cloud oplossingen van Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox of 1 van de vele andere oplossingen
- NAS Storage - Als u zich niet veilig voelt bij een Cloud oplossing en u niet zeker weet of u wel regelmatig de externe schijf aankoppelt om een backup te maken, kan u ook een opslagsysteem thuis plaatsen welke u via het netwerk benadert en automatisch backups naar toe kan schrijven.

Wilt u een eenmalige backup laten uitvoeren? Neem contact met ons op.
Meer informatie over de mogelijkheden? Mail ons.

Of bel: 038 386 1050
Uw mening telt
Onze huidige waardering:
9.3
E-mail voordeel
Ontvang als eerste via e-mail onze nieuwste aanbiedingen
Laptop Plus BV Industrieweg 3F, 8263 AA, Kampen, Netherlands https://www.laptopplus.nl/img/layout/logo.png 038 386 1050