Laptop kopen? Persoonlijke laptops samenstellen & online bestellen | Laptop Plus BV
038 386 1050
Contact

Super Magnesium laptops - lichter dan titanium, sterker dan staal

‘Super Magnesium’ lichter dan titanium, sterker dan staal

 Super Magnesium heeft het potentieel om een ware revolutie in vele industrieën te veroorzaken. Stel je voor dat je laptop sterker zou kunnen zijn terwijl hij 30% minder weegt. Deze droom wordt nu werkelijkheid. Tot een jaar geleden was Super Magnesium alleen beschikbaar voor militaire en ruimtevaarttoepassingen. Maar nu is het beschikbaar voor consumenten toepassingen, zoals de SKIKK Laptops.

SKIKK Super Magnesium Laptops

Als eerste lanceren wij de SKIKK 14PF2F  een 14" laptop.  Een 15" variant wordt dit kwartaal tevens beschikbaar.

SKIKK 14PF2F

De SKIKK 14PF2F is een krachtige Super Magnesium 14 inch laptop, standaard voorzien van een Intel i5 processor  maar je kunt deze ook samenstellen met een i7 processor. Verder is deze laptop voorzien van 16GB geheugen en heeft een scherm met een resolutie van 1920x1080 pixels, aangestuurd door een  Nvidia MX250 grafische kaart. De laptop bevat standaard een 240GB SSD, hierdoor werkt hij  vlotter dan vergelijkbare laptops met een conventionele harde schijf.  Uiteraard kun je deze specificaties aanpassen aan je eigen wensen.

Lichter en stijlvoller dan ooit!

Met een gewicht van slechts 1.0 kg, is hij uiterst mobiel voor de multitasker die vaak onderweg is. Dit model heeft een prachtige gun metal black afwerking.

Krachtiger dan ooit!

De SKIKK 14PF2F is voorzien van  Intel® Core™-processoren. De 8e generatie Intel® Core™ processorfamilie legt de lat opnieuw hoger met de nieuwste processoren. Ze hebben betere prestaties dan ooit! Met als resultaat fantastische entertainment, gaming, en natuurlijker en intuïtieve ervaring met je laptop.

Scherm met ultra smalle omlijsting

Haal meer uit je kijkbeleving en focus je aandacht met een minimale omlijsting en een maximaal  schermoppervlakte.Uitgerust met een Full HD 1920 x 1080 IPS-paneel, kun je consistente en nauwkeurige kleuren uit alle zichthoeken verwachten. In tegenstelling tot standaardpanelen, verlichten IPS-panelen niet en vertonen ze geen resolutieproblemen bij het afspelen van snelbewegende video's. Zo kun je ook onderweg genieten van de nieuwste films of Netflix series.

Quick Charge Technology

Sneller opladen dan ooit tevoren dankzij de Quick Charge Technology

WiFi 6 - 802.11ax

Net zoals al onze andere laptops is ook de SKIKK 14PF2F standaard voorzien van WiFi 6. De voordelen van WiFi 6 zijn vooral de hoge doorvoersnelheden, de lage latency en het lagere stroomverbruik.

Toetsenbord met achtergrondverlichting

De SKIKK 14PF2F heeft een toetsenbord met witte toetsenverlichting. Dankzij de verschillende helderheidsinstellingen. Deze zorgt ervoor dat de helderheid aan je werkomgeving is aan te passen, en het typen makkelijker maakt in een slecht verlichte of zelfs donkere omgeving.

 

Onze dunste & sterkste laptop!

Met een dikte van slechts 16.8 mm, combineert deze laptop hoge prestaties met het behoud van een slank profiel. De hoge kwaliteits afwerking van Super Magnesium zorgt voor een robuust design dat de laptop sterk en duurzaam maakt.

 

Het super-lichte, super-sterkt, mileu-vriendelijke super-metaal

Magnesium is het lichtste structurele metaal en is overvloedig verkrijgbaar in de aardkorst en in het zeewater (het is het negende meest voorkomende element in het universum op basis van massa). Magnesium is het derde meest gebruikte structurele metaal, gevolgd door staal en aluminium. Met een dichtheid van ongeveer een vierde van staal en twee derde van aluminium biedt magnesium uitstekende mogelijkheden voor lichtgewicht toepassingen in het transport (land, lucht en zee), elektrisch gereedschap en 3C (computer-, communicatie- en consumentenproducten) industrieën. Met een modulus in de buurt van die van menselijke botten en unieke bio-resorbeerbaarheid in het menselijk lichaam, is magnesium ook in opkomst als een biomedisch materiaal.

Waar wordt magnesium gevonden?

Magnesium wordt geproduceerd uit zeewater, pekels en magnesiumhoudende mineralen, die onbeperkte reserves bieden. Vanwege het wijdverspreide natuurlijke voorkomen en de manier waarop het wordt geoogst en verwerkt, wordt magnesium beschouwd als het meest milieuvriendelijke en duurzame metaal ter wereld. Magnesium kan 100% gerecycled worden en lost in het mileu op natuurlijke wijze op, waardoor er geen spoor achterblijft.


De voordelen van magnesium

100% recyclebaar
75% lichter dan staal
50% lichter dan titanium
33% lichter dan aluminium

Het lichtste structurele metaal, magnesium heeft een dichtheid die slechts iets hoger is dan die van kunststoffen en glas / koolstofvezel versterkte polymeren.

  • Het is het lichtste van alle structurele metalen.
  • Het bezit een hoge slagvastheid.
  • Het heeft een hoge sterkte-gewichtsverhouding.
  • Het kan in netvorm gegoten worden (betere gietbaarheid dan aluminium).
  • Het heeft een zeer hoge specifieke stijfheid.
  • Het biedt een zeer effectieve afscherming van elektromagnetische interferentie zonder filters.
  • Het heeft een uitstekende warmteafvoer. Dunwandige componenten optimaliseren de warmteoverdracht effectiever dan aluminium en kunststof.
  •  Het heeft een van de laagste carbon footprints in de hele keten ten opzichte van elk constructiemateriaal.

 

Bekijk onze super magnesium laptops

 

 

Meer nieuws van friday, 19 july 2019:

Super Magnesium laptops - lichter dan titanium, sterker dan staal

‘Super Magnesium’ lichter dan titanium, sterker dan staal  Super Magnesium heeft het potentieel om een ware revolutie in vele industrieën te veroorzaken. Stel je voor dat je laptop sterker zou kunnen zijn terwijl hij 30% minder weegt. Deze droom w...
Toon meer
Meest verkocht
Top 3 laptops
Top 3 software
Uw mening telt
Onze huidige waardering:
9.3
Of bel: 038 386 1050
Laptop Plus BV Industrieweg 3F, 8263 AA, Kampen, Netherlands https://www.laptopplus.nl/img/layout/logo.png 038 386 1050