Laptop kopen? Persoonlijke laptops samenstellen & online bestellen | Laptop Plus BV
038 386 1050
Contact

Office 2019 beschikbaar

Vanaf heden is Office 2019 bij ons als ESD beschikbaar, bestel, ontvang de activatiekey via e-mail en start vandaag nog met uw nieuwe office pakket.

Hieronder enkele nieuwe verbeteringen t.o.v. de vorige versies van Office.

Zelfde codebase 365 en 2019

Microsoft ontwikkelt geen losse codebase voor Office 2019 en 365, waardoor er waarschijnlijk geen features zullen verschijnen voor de losse versie die je niet hebt in Office 365. Ook weten we daardoor vrij zeker dat Office 2016 daarom dezelfde features zal bevatten die tussen het verschijnen van Office 2016 en nu zijn toegevoegd aan de cloudversie.

Realtime samen in Excel werken

Met de komst van Office 2016 kregen Word, PowerPoint en OneNote online collaborationtools. Met die tools kunnen gebruikers tegelijk in hetzelfde document werken, zolang deze maar zijn geparkeerd in OneDrrive of SharePoint. In juli vorig jaar werd dit in Office 365 ook toegevoegd aan Excel en daarmee ligt het zeer voor de hand dat we deze functionaliteit zullen aantreffen in Office 2019.

Nieuwe grafieken en formules

Jared Sparato's blogpost over Office 2019 repte onder meer over nieuwe formules en grafieken die het makkelijker maken om data-analyse toe te passen binnen Excel. Hij zei er niet bij om welke het gaat, maar de kans is groot dat het dezelfde zijn die februari 2016 zijn verschenen in Excel tijdens een grote update aan Office 365. Daarbij verschenen er zes nieuwe functies om formules te bewerken.

Trechter en kaart

Dan zie je bijvoorbeeld de stappen van mogelijke klanten in het begin van het traject op het breedste niveau, tot aan de uiteindelijk gemaakte sales in het smalste deel van de trechter. De waardes verminderen per fase, waardoor de grafiek in zijn geheel de vorm van een trechter heeft.

Doorlopend opslaan

Automatisch opslaan wordt waarschijnlijk heel stilletjes toegevoegd, terwijl het een van de grootste tijdbespaarders en productiviteitsboosters is. Zoals de naam al aangeeft, slaat deze feature documenten automatisch op. Geen zorg meer over crashes, uitval, en andere storingen. Als er iets mis gaat met Office, komt alles goed. Je hoeft niet te hopen dat de Herstelfunctie het niet opgeslagen document weet te redden, want het document wordt continu opgeslagen.

Autoherstel

Dat is heel anders dat de AutoHerstel-feature die je kent uit Office 2016. Bestanden worden daarmee niet realtime opgeslagen, waardoor je hele lappen tekst kunt verliezen, omdat er elke paar minuten een AutoHerstel-bestand wordt opgeslagen. Bovendien werkt de feature alleen in het geval van een crash en niet elke onverwachte sluiting van een document is een crash.

Versiebeheer

In Office365 is Automatisch opslaan standaard ingeschakeld en dat zal waarschijnlijk ook gelden voor de functionaliteit in Office 2019. Om het in- of uit te schakelen, zit een knop linksboven in de balk. Dat is een functionaliteit voor mensen die niet per se willen dat iedere wijziging permanent is en zo de controle houden over welke wijzigingen ze willen opslaan.

Inking-features

Microsoft blijft geloven in de stylus, wat het bedrijf Inking noemt: een pen gebruiken om verfijnde acties uit te voeren op aanraakschermen te werken. Het idee is dat je dat met zowel de stylus of muis als de vinger kunt doen, terwijl je op het scherm een puntgrootte kiest van verschillende virtuele pennen. Er zijn verbeteringen toegevoegd aan Office 365 met Inking die volgens Microsoft ook in Office 2019 hun debuut maken.

Via: ComputerWorld

Meer nieuws van wednesday, 03 october 2018:

Office 2019 beschikbaar

Vanaf heden is Office 2019 bij ons als ESD beschikbaar, bestel, ontvang de activatiekey via e-mail en start vandaag nog met uw nieuwe office pakket. Hieronder enkele nieuwe verbeteringen t.o.v. de vorige versies van Office. Zelfde codebase 365 en 2019 Micros...
Toon meer
Meest verkocht
Top 3 laptops
Top 3 software
Uw mening telt
Onze huidige waardering:
9.3
Of bel: 038 386 1050
Laptop Plus BV Industrieweg 3F, 8263 AA, Kampen, Netherlands https://www.laptopplus.nl/img/layout/logo.png 038 386 1050