Laptop kopen? Persoonlijke laptops online bestellen en samenstellen | Laptop Plus BV
038 386 1050
Contact

Lenovo toont concept van laptop met vouwbaar scherm

Lenovo heeft een concept getoond van een vouwbare laptop. De afbeelding toont een gebogen scherm en toetsenbord. In dichtgevouwen vorm lijkt het nog het meest op een niet strak gevouwen blad papier. Voorlopig blijft het bij een concept.
 
Lenovo heeft het concept tijdens een persconferentie en op het eigen Twitter-account getoond. Daarbij laat de fabrikant er geen twijfel over bestaan dat het slechts om een concept gaat dat voorlopig niet als product zal uitkomen. "Een vouwbare pc? Misschien ooit, maar voor nu slechts een concept."
 
Met het tonen van de afbeelding wil Lenovo tonen dat het werkt aan nieuwe vormen voor laptops. Omdat het scherm onder de plek doorloopt waar normaal het scharnier zit, is op de afbeelding te zien dat hij niet helemaal dubbel te vouwen is.
 
Het is onbekend hoe Lenovo de laptop precies zou willen bouwen. Fabrikanten tonen al jaren op beurzen echte vouwbare schermen. Onder meer een samenwerking van Sony, LG en Philips toonde tien jaar geleden al een vouwbaar oledscherm. Er zijn nog geen consumentenproducten uitgekomen met vouwbare schermen, maar gebogen schermen zijn inmiddels gemeengoed. De Galaxy S8-smartphone van Samsung is daarvan het meest recente prominente voorbeeld.
 
Bron: Tweakers.net
 

Meer nieuws van thursday, 22 june 2017:

Lenovo toont concept van laptop met vouwbaar scherm

Lenovo heeft een concept getoond van een vouwbare laptop. De afbeelding toont een gebogen scherm en toetsenbord. In dichtgevouwen vorm lijkt het nog het meest op een niet strak gevouwen blad papier. Voorlopig blijft het bij een concept.   Lenovo heeft het conc...
Toon meer
Meest verkocht
Top 3 laptops
Top 3 software
Top 3 randapparatuur
HP USB Keyboard € 12,95
Uw mening telt
Onze huidige waardering:
9.3
E-mail voordeel
Ontvang als eerste via e-mail onze nieuwste aanbiedingen
Of bel: 038 386 1050
Laptop Plus BV Industrieweg 3F, 8263 AA, Kampen, Netherlands https://www.laptopplus.nl/img/layout/logo.png 038 386 1050