Laptop kopen? Persoonlijke laptops samenstellen & online bestellen | Laptop Plus BV
038 386 1050
Contact

Laptop zonder besturingssysteem

Relatief vaak krijgen wij de vraag waarom een gebruiker zou 'moeten' kiezen voor een laptop zonder besturingssyteem / windows, hieronder lichten wij enkele, volgens ons, belangrijke redenen aan u toe.

Bloatware:
De term zal velen niets zeggen, maar het is veelvuldig gebleken dat leveranciers van bekende merken laptops leveren met Windows en eigen ontwikkelde en/of van derden software die op enigerlei wijze data verzameld, verdeeld en of de privacy van haar gebruiker kan aantasten.

Eigen keuze:
Veel gebruikers willen steeds vaker zelf kiezen wat voor besturingssyteem ze op hun nieuwe laptop willen hebben, dit kan Windows zijn, Linux, Ubuntu of diverse andere soorten van besturingssystemen.

Flexibiliteit:
Vaak komt het voor dat een laptop waar reeds een besturingssteyeem op geinstalleerd is, de gebruiker niet de mogelijheid heeft te werken met Dual Boot (2 systemen naast elkaar) of een nieuwe installatie uit te voeren, hetgeen soms beperkend kan zijn.

Performance:
Dit is veelal gerelateerd aan het onderdeel Bloatware, door het hebben van software van de fabrikant/leverancier kan het voorkomen dat de laptop op voorhand al vertragend werkt t.o.v. de optimale performance, software vraagt om processorkracht en werkgeheugen capaciteit hoe minder erop de laptop staat hoe beter deze performen kan.

Laptop zonder besturingssysteem/windows kopen, bekijk ons aanbod.

Meer nieuws van monday, 09 april 2018:

Laptop zonder besturingssysteem

Relatief vaak krijgen wij de vraag waarom een gebruiker zou 'moeten' kiezen voor een laptop zonder besturingssyteem / windows, hieronder lichten wij enkele, volgens ons, belangrijke redenen aan u toe. Bloatware: De term zal velen niets zeggen, maar het is ve...
Toon meer
Meest verkocht
Top 3 laptops
Top 3 software
Top 3 randapparatuur
HP USB Keyboard € 12,95
Uw mening telt
Onze huidige waardering:
9.3
E-mail voordeel
Ontvang als eerste via e-mail onze nieuwste aanbiedingen
Of bel: 038 386 1050
Laptop Plus BV Industrieweg 3F, 8263 AA, Kampen, Netherlands https://www.laptopplus.nl/img/layout/logo.png 038 386 1050