Laptop kopen? Persoonlijke laptops samenstellen & online bestellen | Laptop Plus BV
038 386 1050
Contact

Hardware.Info Ultimate Product: BTO X.Book 17CL879

BTO X.Book 17CL879 wint de Hardware.Info Ultimate Product award. Dit is een uniek en innovatief, product, dat bovendien de ultieme keuze in zijn klasse is. Ultimate producten bieden een zeldzame combinatie van vernieuwing en kwaliteit.

De afgelopen tijd heeft Hardware.info een aantal krachtige laptops bekeken, zoals de HP Omen X en de MSI GT75VR. Dat het altijd nog straffer kan, laat BTO zien met de X.Book 17CL879. Deze krachtpatser heeft een heuse Coffee Lake desktopprocessor als basis.

 

Harware.info review:

Soms krijgen we echt dikke laptops in het testlab voorbij. Deze BTO is daar weer een goed voorbeeld van: maar liefst 4,3 cm dik en 4,1 kilo zwaar. Geen laptop die je lekker op je schoot legt, meer een apparaat dat zich kan gedragen als verplaatsbare pc en zich thuisvoelt op je bureau of keukentafel. Net als de meeste andere laptops van dit merk wordt de basis gevormd door een barebone van het merk Clevo, in dit geval de P775TM1. Via de website van BTO kun je hem helemaal naar je eigen wens configureren. In de configuratie zoals wij hem getest hebben kost hij 4099 euro, de vanafprijs van deze gigant is 1599 euro voor een instapvariant. 

 

Het enorme formaat is niet zo vreemd, want in het laptopachtige design is een topmodel desktopprocessor verpakt uit de Coffee Lake-familie. Het is de populaire Core i7 8700K, met maar liefst zes cores aan boord. Dat zijn er twee meer dan de krachtigste mobiele Core i7 van dit moment. Daarnaast zijn alle mobiele chips op dit moment nog gebaseerd op de Skylake-generatie van Intel.
 
Behalve een dikke processor heeft de 17CL879 ook een krachtige videokaart aan boord, een Nvidia GeForce GTX 1080. Dat is een gpu die op dit moment tot de eredivisie van de grafische processors behoort. De combinatie van de krachtige grafische kaart en dito cpu doet ons uitstekende prestaties verwachten van deze dikke bak. Uiteraard zijn we aan de slag gegaan met onze uitgebreide testprocedure.
 
Bron: Hardware.info

Meer nieuws van thursday, 15 february 2018:

Hardware.Info Ultimate Product: BTO X.Book 17CL879

BTO X.Book 17CL879 wint de Hardware.Info Ultimate Product award. Dit is een uniek en innovatief, product, dat bovendien de ultieme keuze in zijn klasse is. Ultimate producten bieden een zeldzame combinatie van vernieuwing en kwaliteit. De afgelopen tijd heeft Hardware....
Toon meer
Meest verkocht
Top 3 laptops
Top 3 software
Top 3 randapparatuur
Uw mening telt
Onze huidige waardering:
9.3
E-mail voordeel
Ontvang als eerste via e-mail onze nieuwste aanbiedingen
Of bel: 038 386 1050
Laptop Plus BV Industrieweg 3F, 8263 AA, Kampen, Netherlands https://www.laptopplus.nl/img/layout/logo.png 038 386 1050